De Iglo energy deuren zijn de oplossing voor een modern uiterlijk van uw gebouw gecombineerd met een uitstekende thermische isolatie. Het 5/7-kamerprofiel en de drievoudige haakse sluiting zorgen voor energie-efficiëntie én inbraakveiligheid. Naast veiligheid worden de deuren gekenmerkt door hun bescherming tegen weersinvloeden en geluid.

De Iglo engergy deuren kunnen dienen als voordeur (in 14 verschillende modellen beschikbaar) en eveneens als toegangsdeur met een combinatie van glas en/of dichte panelen.

Specificaties

Profielen:
Een 7-kamerprofiel voor het frame en een 5 kamerprofiel voor de vleugel. Inbouwdiepte bedraagt 82 mm.

Beglazing:
2,3 of 4-voudig glas mogelijk. Optioneel: glas met verbeterde geluidsisolatie, gehard, veiligheid, anti-inbraak ornament en bescherming tegen de zon.

Afstandsframe:
Stalen gegalvaniseerd afstandsframe is standaard. Optioneel:  Swisspacer Ultimate verkrijgbaar, voor ultieme isolatie. In verschillende kleuren .

Beslag:
3-punts automatische espagnolette MACO; scharnieren gemaakt van getrokken aluminium dat opvalt met grote duurzaamheid.

Afdichting:
De deur is uitgerust met het systeem van drievoudige afdichting; extern, intern, gemaakt van EPDM en centraal gemaakt van geschuimd EPDM. Externe en interne pakkingen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en grafiet. 

Kleur:
Het systeem is verkrijgbaar in 43 -foliekleuren (Renolit) op witte of bruine kern. 

Geluidsisolatie:
Rw = 34-44 dB afhankelijk van de deurvullingen.

Thermische isolatie:
Uw = 0,9 W / (m2K) voor een deur met de afmetingen 1000×2100 mm.

Een specifieke vraag of een offerte aanvragen?

Contact