Kunststof kozijnen van SVL B.V. zijn de oplossing voor de moderne bouw. Met onze grote keuze aan raamprofielen, verschillende glassoorten, dimensionaal nauwkeurige afmetingen en talrijke extra uitrustingsopties, bieden wij de perfecte oplossingen op het gebied van kunststof kozijnen.

Het assortiment varieert van goedkope standaardmodellen tot eersteklas uitgeruste producten. Onze kozijnen zijn vervaardigd met behulp van moderne apparatuur en machines en zijn uitsluitend uitgerust met onderdelen van bekende fabrikanten. Bij de productie van de kozijnen worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt. Hierdoor kunnen we uitstekende parameters garanderen voor wind- en weersbestendigheid, duurzaamheid en optimale energie-efficiëntie.

Onze hoogwaardige kunststof ramen en deuren worden geproduceerd in samenwerking met een van Europa’s grootste kunststofkozijnen fabrikant Drutex.

De kozijnproducent Drutex biedt ramen en deuren in uitstekende kwaliteit over de hele wereld en is een van de grootste fabrikanten van ramen en deuren in Europa geworden door professionele service en advies in verband met innovatieve producten. Met het raamprofiel Iglo Energy is een unieke oplossing op het gebied van thermische isolatie ontwikkeld. De productie van de kunststof, hout en hout-aluminium raamprofielen wordt uitgevoerd onder zeer geavanceerde processen met behulp van ultramoderne productiemachines en apparatuur in de nieuwe Europese productielocatie van Drutex.

Kunststof kozijnen zijn erg populair en worden gekenmerkt door hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Tegelijkertijd voldoen ze aan de hoge eisen die worden gesteld aan warmte-efficiëntie, lange levensduur en eenvoudig onderhoud, evenals een zeer gunstige prijs.

Onze kunststof kozijnen zijn zowel stomp als met 20mm opdekflens verkrijgbaar.

Levertijd kunststof stomp profiel 2 á 3 weken
Levertijd kunststof opdek profiel ca. 4 weken


Een specifieke vraag of een offerte aanvragen?

Contact