De moderne kozijnen van de Iglo 5 en Iglo 5 Classic-serie vormen een combinatie van een modern uiterlijk en geavanceerde functionaliteiten voor energie-efficiëntie.

Dankzij het uitgekiende ontwerp en de moderne technologie garanderen ze dat comfort, gebruiksgemak en lage stookkosten gecombineerd kunnen worden in één ontwerp.

Er zijn twee varianten: iglo 5 met afgeronde profiellijnen en Iglo 5 classic met vlakke profiellijnen voor een strakker resultaat.

Specificaties

Profielen:
Een 5-kamerprofiel voor zowel het frame als de vleugel. Inbouwdiepte bedraagt 70 mm.

Beglazing:
2 of 3-voudig glas mogelijk. Optioneel: glas met verbeterde geluidsisolatie, gehard, veiligheid, anti-inbraak ornament en bescherming tegen de zon.

Afstandsframe:
Stalen gegalvaniseerd afstandsframe is standaard. Optioneel:  Swisspacer Ultimate verkrijgbaar, voor ultieme isolatie. In verschillende kleuren.

Beslag:
MACO MULTI MATIC KS met standaard twee anti-inbraakbouten. Optioneel: verborgen scharnieren, moderne twin-fit beslag die dubbele kiepramen kunnen openen met één beweging van de hendel. Anti-inbraakklasse: RC 2 en RC 2N.

Frameversteviging:
Frame en vleugelwapening in standaard – stalen, C-vormige balk. De mogelijkheid om volledige wapening in frame toe te passen.

Afdichting:
Het kozijn is uitgerust met een systeem van dubbele afdichting: extern en intern gemaakt van EPDM, in de kleuren zwart, grijs en grafiet. 

Kleur:
Het systeem is verkrijgbaar in 43 -foliekleuren (Renolit) op witte of bruine kern.

Geluidsisolatie:
Rw = 34-44 dB, (afhankelijk van de toegepaste glaspakketten).

Thermische isolatie:
Tot maximaal 0,89 W/(m2K)

Iglo 5 classic

Iglo 5

Product video

Een specifieke vraag of een offerte aanvragen?

Contact