De kozijnen van de Iglo energy-serie zijn de oplossingen voor energiebesparing.

De kozijnen zijn extreem energiezuinig door het 7-kamerprofiel, de mogelijkheid tot 4-dubbele beglazing en de drievoudige afdichting.

Specificaties

Profielen:
Een 7-kamerprofiel voor zowel het frame als de vleugel. Inbouwdiepte bedraagt 82 mm.

Beglazing:
2,3 of 4-voudig glas mogelijk. Optioneel: glas met verbeterde geluidsisolatie, gehard, veiligheid, anti-inbraak ornament en bescherming tegen de zon.

Afstandsframe:
Stalen gegalvaniseerd afstandsframe is standaard. Optioneel:  Swisspacer Ultimate verkrijgbaar, voor ultieme isolatie. In verschillende kleuren .

Beslag:
MACO MULTI MATIC KS met standaard twee anti-inbraakbouten. Optioneel: verborgen scharnieren, moderne twin-fit beslag die dubbele kiepramen kunnen openen met één beweging van de hendel. Anti-inbraakklasse: RC 2 en RC 2N

Frameversteviging:
Frame-versterking: volledig staal (gesloten). C-vormige balkversterking in de vleugel. De mogelijkheid om glasvezelversterking aan te brengen die de isolatiewaarde van het kozijn verhogen.

Afdichting:
Het kozijn is uitgerust met een systeem van drievoudige afdichting; extern, intern gemaakt van EPDM en centraal gemaakt van geschuimd EPDM. Externe en interne pakkingen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en grafiet. 

Kleur:
Het systeem is verkrijgbaar in 43 -foliekleuren (Renolit) op witte of bruine kern. 

Geluidsisolatie:
Rw = 35-46 dB (afhankelijk van toegepaste glaspakketten)

Thermische isolatie:
Tot maximaal 0,60 W/(m2K)

Iglo energy classic

Iglo energy

Product video

Een specifieke vraag of een offerte aanvragen?

Contact