Het Iglo Light kozijn biedt de mogelijkheid tot een groter glasoppervlakte dan de traditionele profielen.

Met een 32% smallere stijl verhoogt het de doorgang van daglicht maar behoud het de uitstekende thermische isolatie waarde.

Specificaties

Profielen:
Een 5-kamerprofiel voor zowel het frame als de vleugel. De vleugel is 32% smaller in vergelijking tot de traditionele profielen waardoor een groter glasoppervlakte mogelijk is. Inbouwdiepte bedraagt 70 mm.

Beglazing:
2,3 of 4-voudig glas mogelijk. Optioneel: glas met verbeterde geluidsisolatie, gehard, veiligheid, anti-inbraak ornament en bescherming tegen de zon.

Afstandsframe:
Stalen gegalvaniseerd afstandsframe is standaard. Optioneel:  Swisspacer Ultimate verkrijgbaar, voor ultieme isolatie. In verschillende kleuren .

Beslag:
MACO MULTI MATIC KS met standaard twee anti-inbraakbouten. Optioneel: verborgen scharnieren, moderne twin-fit beslag die dubbele kiepramen kunnen openen met één beweging van de hendel. Anti-inbraakklasse: RC 2 en RC 2N

Frameversteviging:
Stalen versteviging van 35 mm x 24 mm x 2 mm. Frame- en vleugelwapening van staal in C-vorm is standaard. De mogelijkheid om volledige versteviging in frame toe te passen.

Afdichting:
Het kozijn is uitgerust met een systeem van dubbele afdichting: extern en intern gemaakt van EPDM, in de kleuren zwart, grijs en grafiet.

Kleur:
Het systeem is verkrijgbaar in 43 -foliekleuren (Renolit) op witte of bruine kern.

Geluidsisolatie:
Rw = 34-44 dB, (afhankelijk van de toegepaste glaspakketten).

Thermische isolatie:
Tot maximaal 1.1 W/(m2K)

Accessoires: Glas

Glas is tegenwoordig meer dan alleen functioneel.

Iglo light

Iglo light

Product video

Een specifieke vraag of een offerte aanvragen?

Contact